Overname Spiritueel Centrum Almere per 2020

Je hebt het misschien al gelezen of gezien, vanaf 2020 nemen Manon Blaauwbroek en Wim Bakker de organisatie van het centrum op zich. 


 

Wim over Manon
26 september 2018. Bij een lezing op het centrum was er naast Manon een stoel vrij. Ik vroeg of ik naast haar mocht zitten. Bij de eerste blik wist ik het, dit voelt anders dan anders. 

Manon is puur van hart, begaan met het welzijn van mensen, vol liefde en een wijze ziel die volop haar levensdoel aan het ontdekken is. Haar innerlijke schoonheid straalt ze uit. Overname van het centrum is ver buiten haar comfortzone en ook hierin toont ze het lef om ‘gewoon’ te doen. Manon blijft groeien en bloeien, heeft ontdekken tot kunst verheven en zal hiermee velen inspireren en stimuleren. Mijn bewondering en liefde voor Manon groeit nog iedere dag. 

Manon over Wim
Wim is iemand met meer inzichten dan hij zelf soms ziet, heeft een hart van goud en is iemand die niet gauw opgeeft. 
Hij is een echte gever, kent zijn grenzen en gunt anderen hun geluk. In dit geval denk ik dat hij anderen gunt wat wij op het centrum hebben gevonden ❤ 
Voor een ander en ook voor mij en hemzelf wil hij een plek waar je meer over jezelf kan ontdekken. Erachter komen waar jij je goed bij voelt, wat voor jou helpend is en van kan leren is iets wat voor iedereen binnen handbereik zou moeten zijn.
Wim krijg je niet snel op de kast en als dat wel lukt dan is hij in zijn rechtvaardigheidsgevoel aangetast. Of het dan om hemzelf of iemand waar hij om geeft gaat maakt niet uit, hij is dan nog meer toegewijd en sterker dan ooit. Iets wat goed voelt moet blijven en het Spiritueel Centrum is daar een voorbeeld van. Hij is warmte en liefde en niet alleen voor mij maar voor een ieder die het nodig heeft en verdient. Zijn eerlijkheid en oprechtheid maakt het voor mij echt af. Je hoort weleens ‘niemand is perfect’ en gelukkig voor mij komt hij in de buurt. Iemand met zo’n karakter wil ik graag bij me houden.
 
Plannen 2020
Veel mensen lopen rond met vragen zoals ‘wat is mijn levensdoel?’ en ‘wat is spiritualiteit en hoe kan ik er iets mee?’. Anderen zijn al verder met hun antwoorden en verlangen verbinding met gelijkgestemden. 

Er komt een programmering voor een breed publiek, we hopen daarmee te ondersteunen bij de zoektocht naar antwoorden en behoefte aan verbinding. We nodigen een variatie aan sprekers/organisators uit om hun expertise of ervaringsdeskundigheid te delen. Spiritualiteit zullen we in de breedste zin presenteren. 

De populaire meditatie & healing avond op de 1e woensdag van de maand blijft. De woensdag als vaste avond zullen we een beetje loslaten, bijvoorbeeld om een Volle Maan meditatie te organiseren of als een interessante spreker niet kan op woensdag. Monique zullen we ook geregeld terugzien voor het organiseren van avonden. Blijf de agenda dus goed in te gaten houden!

Er komt een nieuwe website. Naast de persoonlijke ontmoetingen op het centrum willen we dit ook een platform van informatie, inspiratie en verbinding met elkaar laten zijn. 

Jij kan helpen
Het centrum is voor iedereen en wie een bijdrage kan en wil leveren nodigen we van harte uit. Hoe kan jij helpen?
  1. Als vrijwilliger. Je ondersteunt praktisch op avonden en bij evenementen. Dit varieert van helpen met klaarzetten tot ontvangst van de bezoekers. Als vrijwilliger kan je veelal kosteloos deelnemen aan evenementen.
  2. Meditatie begeleiders. Voor de meditatieavonden wensen we een gevarieerd programma te bieden. Kan jij geleide meditaties geven van 15 tot 30 minuten, meldt je bij ons aan. We nodigen ook zeker mannen uit!
  3. Energiewerkers/healers. Wil jij tijdens de meditatie & healing avond en eventueel andere evenementen jouw helende energie overdragen aan anderen? Meldt je aan.
  4. Als spreker/ organisator. Wil jij een podium om je expertise te promoten en/of wil je anderen inspireren en leren, laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek over om je te informeren over de mogelijkheden.
  5. Ken jij een spreker of organisator die je graag op het centrum zou zien, breng ons op de hoogte. Heb je andere ideeën of suggesties, we zijn je er dankbaar voor.
  6. Door de Facebook pagina en berichten die je aanspreken een ‘like’ te geven en regelmatig te delen. Met Facebook kunnen we een groot publiek bereiken en we gunnen iedereen verbinding en ont-moeting. Jij ook toch? Door de pagina een like te geven blijf je zelf ook op de hoogte.
Naast eeuwige dankbaarheid en karmapunten 😊 willen we de vrijwilligers, meditatie begeleiders en energiewerkers nog iets extra’s bieden; heb je een eigen praktijk dan krijg je op de nieuwe website een vermelding met verwijzing. Het is zelfs mogelijkheid om een eigen pagina te krijgen waarop jij jouw praktijk kan promoten. 

We horen graag van je via agenda@spiritueelcentrumalmere.nl of whatsapp/sms naar 06 417 866 52 (Wim).